Why Kringla?

Testa hemma

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp. Testa din Kringla hemma och returnera gratis inom 30 dagar om du inte är nöjd.

Vi uppskattar verkligen om du först testar inomhus, och ser att passformen och stilen på cykeln känns bra. På detta sätt slipper cykelns däck bli smutsiga. Du kan därefter även testköra din Kringla utomhus, och även då är det okej med en retur om du inte trivs med den.

När du köper en Kringla får du 1 års garanti där Kringla står för kostnaderna om du skulle behöva hjälp av någon verkstad med justeringar och inställningar. Just det, frakten är gratis också.

Total Frihet

Upplev total frihet. Med en hopfällbar cykel från kringla kan du ta dig fram smidigt och bekvämt överallt på gatorna, och när du känner för det kan du även hoppa på bussen eller tåget. Förvaringen blir också enkel och kompakt.

Klassisk Svensk Design

 Med Kringla vill vi återinföra den klassiska hopfällbara cykeln som var populär i Sverige på 70-talet. Vi har saknat den stiliga svenska designen som var så uppskattad då. Idag kan vi kombinera den stilen med moderna och högkvalitativa delar som gör att Kringla har det bästa av både nutid och dåtid. Du får en cykel i klassisk tidlös design som håller.

Liten Cykel, Stor Personlighet 

Kringla kanske är en liten cykel men har väldigt stor personlighet! Det går att välja med eller utan elmotor. Kringla finns också i ett antal olika färger och kan anpassas med olika tillbehör. Du kan helt enkelt pynta din cykel och göra den så personlig som möjligt. 

För Miljö & Hälsa

För oss är det viktigt att arbeta aktivt med miljö och hållbarhet. Vi har som mål att ha så lite påverkan på miljön som möjligt tillsammans med att erbjuda produkter som är miljövänliga transportalternativ.

För varje cykel som säljs planterar vi också ett träd iöstra Afrika via biståndsorganisationen Vi-skogen, för att bidra till att bekämpa klimatförändringar och fattigdom. Läs mer på: viskogen.se

Nöjda Kunder

Du är viktig för oss och vi ser till så att du blir helt nöjd!

"Det bästa köpet vi har gjort. Två stycken Kringlor. Vi cyklar överallt! I eftermiddags cyklade vi till Kalvoya i Sandvika (Norge). Cyklarna är helt fantastiska! De kan fällas ihop och får plats i bagageutrymmet i elbilen, sen är det bara att åka iväg på resor. Skulle gärna haft en till så min dotter kan följa med på el-cykeltur." – Else T

Läs fler omdömen här